Hva skjer i Trondheim: Konserter / Festivaler

CHAND Intimkonsert m/venner! 12. NOVEMBER!

CHAND Intimkonsert m/venner! 12.NOVEMBER. Olavshallen.


Chand er kanskje først og fremst kjent som Norges første X-faktor vinner. Det mange ikke vet er at finaleshowet som blåste hatten av 13.000 publikummere på Telenor Arena i 2009 var resultatet av en 10 år lang artistkarriere i hjembyen. Han har ligget på førsteplass på VG-lista med singelen "Diamanten", solgt til gull med plata "Kongeriket Norge», etterfulgt av «Helt sjæf» i 2013.

I sommer slapp Chand singelen «Du E Stilla, Æ E Vind», som fikk en terningkast 5. «Chand er tilbake for fullt. Dette må sies å være en strålende sommerlåt. Den sitter umiddelbart, og selv etter utallige avspillinger blir man ikke lei». - NA

Chand har aldri vært så produktiv som nå. Låtskriving mellom konserter og livet på veien har resultert i ny musikk. Med plateslipp, EP - «Studio Sessions», ønsker Chand å ta deg med inn i sitt sjelfulle låtunivers. En release-konsert av det sjeldne, der han lar publikum få være så tett på en artist som det lar seg gjøre. En avslepen intimkonsert der konfransier spleiser artist med et delaktig publikum.

For anledningen har Chand også invitert noen av sine artistvenner. Du kan forvente deg høy gåsehudfaktor. Nå er CHAND klar for å levere en helt spesiell opplevelse i Olavshallens intime konsertstue.

____________________________________________________________________

Foto: Ronny Danielsen, ronnydanielsen.no

By
Trondheim
Sted
Olavshallen

Kommentarer

Bli den første til å kommentere dette innlegget!