Hva skjer i Sandnes: Konserter / Festivaler

Deathbarrel + Hear Me Roar

Dørene åpner kl. 20:00
CC 200(150) medl.
Bli enkelt medlem i dag ved å betale 250 kr til kontonr 3250 23 34300, med ditt navn som melding/KID.

Deathbarrel - Way Down Yonder Tour 2013:
Deathbarrel er Ottar Stangeland, kanskje bedre kjent som "The Fat Animal" i Oi bandet Haggis som i tide og utide har laget furore rundt omkring på scener i hele verden.
Ottar har alltid vært en rebell og hva er vel mer naturlig enn å lage en plate bestående av Outlaw Country sanger,som må være den ultimate rebellmusikken. Med tekster fra et heftig og til tider uvirkelig liv, klarte Ottar å oppnå kultstatus med Deathbarrel før noen knapt hadde hørt en strofe av materialet.

Platen Merciless Winds er noe av det ypperste som er gitt ut i Sandnes/Stavanger distriktet og er ikke uten grunn nominert som årets plate, sammen med Purified In Blood og Overthrow, av avisen Natt og dag. Det som faktisk betyr noe her er at uendelig mange allerede har kåret den som årets plate hjemme i sine egne stuer, og nå har mulighet til å oppleve herligheten live på Tribute med fullt band, kordamer og alt:)

Vi ønsker Ottar og resten av gjengen i Deathbarrel hjertelig velkommen til Sandnes 19 april.
Det kan være smart å sikre seg billett til denne kvelden på forhånd da det kommer til å bli rift om dem.
Billett kan du kjøpe via vår hjemmeside www.sandnesrockeklubb.com

Hear Me Roar startet i 2010, er soloprosjektet til Roar Kopperstad. Han har sin musikalske bakgrunn innen metall, og har tidligere spilt i band som Humbug og Helldiver.

By
Sandnes
Sted
Tribute
Sluttdato
19. april 2013

Kommentarer

Bli den første til å kommentere dette innlegget!