Hoteller i Narvik

Victoria Hotel Narvik

Besøksadresse
Dronningensgt. 58 8514 Narvik
Telefon
76962800
Fax
76962850
Hjemmeside
http://www.victoria-hotel.net
Kart
Kartoppslag hos Gulesider

Velkommen til Victoria Hotel! Endelig har Narvik fått et svært sentralt og prisriktig hotell for deg som ønsker å bruke pengene på mer enn å sove! Med lokalisering midt i Narvik sentrum med dens kultur, underholdning og fritidstilbud er det en ypperlig base for å utforske det du interesserer deg for.

Narvik er aktivitetsbyen fremfor noen i Nord-Norge, og ble nylig kåret av reisebyråer verden over til den beste skidestinasjonen i Norge. Med sentrum plassert midt mellom et alpineldorado og den vakre Ofotfjorden byr Narvik på sterke opplevelser rett utenfor hotelldøren. Les mer om Narvik!

Bo nært kulturscenen Hos oss bor du rett opp trappen fra Folkets Hus. [mer] Hva skjer i Narvik? Aktivitetskalenderen gir deg svaret. [mer] Golftilbud Ta turen til spektakulære Skjomen for et slag golf og bo rimelig hos oss for kun kr 350,- pr person i dobbeltrom og kr 570,- pr person i enkeltrom inkl. frokost. [mer] Internett på alle rom Nå tilbyr vi gratis tilgang til Internett via trådløst bredbånd på hele hotellet [mer] Sterke opplevelser Narvikfjellet er arenaen for de sterke opplevelsene - sjekk åpningstider, priser og værforhold [mer]