Restauranter, cafeer og kaffebarer i Larvik

Big Horn Larvik

Besøksadresse
Torvet 2, 3256 Larvik
Telefon
33 11 43 00
Fax
33 18 07 00
Epost
larvik@bighorn.no
Hjemmeside
http://www.bighorn.no
Kart
Kartoppslag hos Gulesider

Vår Big Horn Steak House restaurant i Larvik åpnet i mai 2007. Restauranten ligger sentralt til på Torvet i Larvik. Den holder til i Bryggerhuset i Odberggården. Dette er gårdens eldste bygning og kan være fra 1600-tallet. Restaurantens 2. etasje er tilrettelagt for møter og konferanser (inkl. AV-utstyr). Vi tar også imot større selskaper som f.eks. bursdager, konfirmasjon, bryllup, dåp, etc. Restauranten er åpen for lunsj på lørdager fra kl. 13.00.

Om Big Horn Steak House Big Horn Steak House forvalter en av de sterkeste merkevarene i norsk restaurantverden og er Norges ledende varemerke innen markedssegmentet for biff. BHSH er et amerikansk inspirert "biffhus" (steakhouse) og tar vare på den ekte steakhouse tradisjonen – med sin tradisjonelle og uformelle atmosfære, profesjonelle service og møre, saftige biffer.

Konseptet er enkelt, rasjonelt og veltilpasset og profilerer seg på høy servicegrad og høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Det kjennetegnes av rask servering i et uformelt og avslappet miljø - hvor gjesten settes i fokus. Restaurantene har sterk fokus på kundetilfredshet og kundelojalitet.