Restauranter, cafeer og kaffebarer i Kristiansand

Big Horn Steak House Kristiansand

Besøksadresse
Vestre Strandg. 12 4610 Kristiansand
Telefon
38125285
Fax
38 12 52 89
Epost
kristiansand@bighorn.no
Hjemmeside
http://www.bighorn.no/
Kart
Kartoppslag hos Gulesider

Vår Big Horn Steak House restaurant i Kristiansand åpnet sine dører i november 2000. Omgivelsene er stilrene, enkle og lyse med mye lokal utsmykning. Et hyggelig spisested som passer for de fleste anledninger -middag med familie og venner så vel som forretningsmiddager, møtevirksomhet og kurs. Velkommen til vår restaurant i Kristiansand!

Big Horn Steak House restauranten i Kristiansand er en del av restauranthuset Rederiet med barer og nattklubb som kan oppleves både før og etter et uforglemmelig måltid. Her finnes trivelige lokaler som står til gjestens disposisjon, kostnadsfritt, enten man vil ha servering eller bare trekke seg tilbake, slappe av og være seg selv sammen med gode venner. (Spør betjeningen.)

Om Big Horn Steak House Big Horn Steak House forvalter en av de sterkeste merkevarene i norsk restaurantverden og er Norges ledende varemerke innen markedssegmentet for biff. BHSH er et amerikansk inspirert "biffhus" (steakhouse) og tar vare på den ekte steakhouse tradisjonen – med sin tradisjonelle og uformelle atmosfære, profesjonelle service og møre, saftige biffer.

Konseptet er enkelt, rasjonelt og veltilpasset og profilerer seg på høy servicegrad og høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Det kjennetegnes av rask servering i et uformelt og avslappet miljø - hvor gjesten settes i fokus. Restaurantene har sterk fokus på kundetilfredshet og kundelojalitet.