Restauranter, cafeer og kaffebarer i Kongsberg

Big Horn Kongsberg

Besøksadresse
Thornes vei 4, 3616 Kongsberg
Telefon
32 72 30 60
Fax
32 72 30 63
Epost
kongsberg@bighorn.no
Hjemmeside
http://www.bighorn.no
Kart
Kartoppslag hos Gulesider

Vår Big Horn Steak House restaurant i Kongsberg ligger i en ærverdig herregårdsbygning med idyllisk beliggenhet nede ved Lågen. Restauranten har ca 80 sitteplasser inne. Lokalene er nyoppussede med bl.a. egen bar, rustikke vegger, peisild og flotte eikegulv. Særegne bilder dekorerer veggene og gir den riktige Big Horn-stemningen kjent fra våre andre restauranter rundt om i Norge.

I sommermånedene har restauranten i Kongsberg en stor uteservering med plass til ca 100 gjester der man kan høre bruset fra Lågen. I tillegg finnes et flott parkområde med minigolf og en stor lekepark for barn. Dette hyggelige spisestedet passer like godt for forretningsmiddager som middag med familie og venner!

Om Big Horn Steak House Big Horn Steak House forvalter en av de sterkeste merkevarene i norsk restaurantverden og er Norges ledende varemerke innen markedssegmentet for biff. BHSH er et amerikansk inspirert "biffhus" (steakhouse) og tar vare på den ekte steakhouse tradisjonen – med sin tradisjonelle og uformelle atmosfære, profesjonelle service og møre, saftige biffer.

Konseptet er enkelt, rasjonelt og veltilpasset og profilerer seg på høy servicegrad og høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Det kjennetegnes av rask servering i et uformelt og avslappet miljø - hvor gjesten settes i fokus. Restaurantene har sterk fokus på kundetilfredshet og kundelojalitet.