Restauranter, cafeer og kaffebarer i Haugesund

Big Horn Steak House Haugesund

Besøksadresse
Strandgata 130 5527 Haugesund
Telefon
52 72 90 00
Fax
52 71 52 50
Hjemmeside
http://www.bighorn.no/
Kart
Kartoppslag hos Gulesider

Vår Big Horn Steak House restaurant i Haugesund ligger i «Kråkereiret» ved Risøy-brua midt i sentrum med inngang fra kaien. Her finner du moderne og åpne lokaler og en god atmosfære. Interiøret i vår restaurant i Haugesund er klassisk og moderne med mye naturlige materialer og kunst på veggene. Servering for inntil 100 gjester innendørs. Egen ”VIP” avdeling for lukkede selskaper, forretningsmiddager og konferanser. Uteservering på terrassen på sommeren. Med en fantastisk beliggenhet kan du her nyte panoramautsikt over sundet, i skjul fra nordavinden.

Om Big Horn Steak House Big Horn Steak House forvalter en av de sterkeste merkevarene i norsk restaurantverden og er Norges ledende varemerke innen markedssegmentet for biff. BHSH er et amerikansk inspirert "biffhus" (steakhouse) og tar vare på den ekte steakhouse tradisjonen – med sin tradisjonelle og uformelle atmosfære, profesjonelle service og møre, saftige biffer.

Konseptet er enkelt, rasjonelt og veltilpasset og profilerer seg på høy servicegrad og høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Det kjennetegnes av rask servering i et uformelt og avslappet miljø - hvor gjesten settes i fokus. Restaurantene har sterk fokus på kundetilfredshet og kundelojalitet.