Hoteller i Harstad

Thon Hotel Harstad

Besøksadresse
Sjøgaten 11 9490 Harstad
Telefon
77000800
Fax
77000808
Epost
harstad@thonhotels.no
Hjemmeside
http://www.thonhotels.no/harstad
Kart
Kartoppslag hos Gulesider

Beliggenhet Thon Hotel Harstad ligger sentralt ved kaia og i hjertet av byen. Utsikten over Vågsfjorden fra gjesterommene og ikke minst konferansavdelingen er fantastisk. Det er kun kort spasertur til Kulturhuset og byens butikker.

Kommunikasjonsforbindelser Avstand til/fra Harstad/Narvik Lufthavn, Evenes: 46 km. Avstand til/fra Hurtigrute: ca. 400 m Avstand til/fra Hurtigbåt: ca. 200 m

Gjesterom Hotellet har 141 velutstyrte rom med parkett og smakfullt interiør i maritim stil. Alle rom har bredbånd internett-tilgang, web-TV, vannkoker, og buksepress. De fleste rom har byens beste utsikt over Vågsfjorden, Harstads perle. Vi har juniorsuiter og herre-/kvinnerom til de som vil ha 'det lille ekstra'.

Restaurant / Bar Egon restaurant i første etg. byr på en rik og variert meny. Alt på menyen (over 100 retter) kan bestilles som romservice. Egon serverer frokost, lunch og middag. Vi sammarbeider også med noen av de beste spisesteder i Harstad.

Kurs & konferanse Kurs- og konferansehotellet med byens vakreste utsikt! K/K-avdelingen har kapasitet opp til 160 personer, og tilbyr alle de fasiliteter man kan forvente av et moderne kurs- og konferansehotell. Vår 'perle' er konferanseavdelingen i 6. etg. med Vinterhagen som pauserom og nydelig utsikt over Vågsfjord. Vi tilbyr kvalitet til en gunstig pris.

Miljøfyrtårn Thon Hotel Harstad er sertifisert som miljøfyrtårn.