Restauranter, cafeer og kaffebarer i Bodø

Blix restaurant

Postadresse
Sjøgt.25 Bodø 8004
Besøksadresse
Sjøgt. 23 8006 Bodø
Telefon
75547099
Epost
martin.fagermo@rica.no
Hjemmeside
http://www.blixrestaurant.no/
Kart
Kartoppslag hos Gulesider

Blix Restaurant er en av Bodøs eldste restauranter og har vært en del av Bodøs restaurantmiljø siden 1985. Gjennom tiden har Blix vært gjenstand for utskiftninger av eiere og ansatte, men siden 1997 har Diplomat Restauranter AS driftet Blix Restaurant. Restauranten har gjennom denne tiden lært seg og følge trender i tiden og har i dag et kjøkken med høyt gastronomisk preg.

Restauranten har et preg av gammelt design med inspirasjon fra 50-60 tallet.

Kjøkkenet er inspirert av internasjonale matkulturer, men har også høy fokus på lokale mat tradisjoner. Blix bruker også lokale matvarer for å få den beste kvaliteten. Kort reisetid på råvarer reduserer oppbevaringstiden og dermed kan vi serverer de ferskeste varene. For hele tiden å fornye seg har Blix i senere tid tatt med seg internasjonale kokker i utviklingen. 1. august 2008 startet Gerald Zaininger som kjøkkensjef hos oss. Den tidligere kjøkkensjefen på Julius Fritzner er vårt nye bidrag for å bli Bodøs beste restaurant.

På Blix kan du spise et herlig måltid med gode viner og hyggelig atmosfære. Detter er også restauranten for de store anledninger som bryllup, bursdager, konfirmasjoner eller jubileum. Videre er Blix den perfekte restauranten for hyggelig lag for venner, kollegaer og foretnings medarbeidere for å spise et bedre måltid. Eller hva med et glass vin i en av våre sofagrupper med venner?