Restauranter, cafeer og kaffebarer i Arendal

Big Horn Arendal

Besøksadresse
Nedre Tyholmsvei 2, 4836 Arendal
Telefon
37 02 02 02
Fax
37 02 02 03
Epost
arendal@bighorn.no
Hjemmeside
http://www.bighorn.no
Kart
Kartoppslag hos Gulesider

Vår Big Horn Steak House restaurant i Arendal holder til i det ærverdige ”Gamle Politikammeret” med sentral beliggenhet innerst i Pollen. Restauranten har 100 sitteplasser inne, samt 150 uteplasser. Lokalene er nyoppussede med bl.a. åpen kjøkkenløsning og peis med levende flammer.

Restauranten i Arendal har egen bar, flotte eikegulv og store, spesielle bilder som reflekterer oksetemaet på veggene. Restauranten har også egen lunsjmeny. Denne serveres hver dag frem til kl. 16.00 da middagsserveringen begynner.

Om Big Horn Steak House Big Horn Steak House forvalter en av de sterkeste merkevarene i norsk restaurantverden og er Norges ledende varemerke innen markedssegmentet for biff. BHSH er et amerikansk inspirert "biffhus" (steakhouse) og tar vare på den ekte steakhouse tradisjonen – med sin tradisjonelle og uformelle atmosfære, profesjonelle service og møre, saftige biffer.

Konseptet er enkelt, rasjonelt og veltilpasset og profilerer seg på høy servicegrad og høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Det kjennetegnes av rask servering i et uformelt og avslappet miljø - hvor gjesten settes i fokus. Restaurantene har sterk fokus på kundetilfredshet og kundelojalitet.