Hoteller i Arendal

Thon Hotel Arendal

Besøksadresse
Friergangen 1 4836 Arenda
Telefon
37 05 21 50
Fax
37 05 21 51
Epost
arendal@thonhotels.no
Hjemmeside
http://www.thonhotels.no/arendal
Kart
Kartoppslag hos Gulesider

Thon Hotel Arendal Thon Hotel Arendal ligger sentralt ved bryggekanten i Arendal. Det er kort vei fra vårt hotell til shopping, "pollen", taxi, buss og kulturhuset. I tillegg til komfortable rom og overnatting i har hotellet konferanselokaler og kursfasiliteter for opp til 120 personer og alt i hyggelige omgivelser.

Hotellrom Thon Hotel Arendal har 120 flotte rom. Vårt hotell ble pusset opp i 2007 og er et moderne sentrumshotell. Trådløst internett er tilgjengelig i alle hotellets rom for våre overnattingsgjester.

Kurs og konferansefasiliteter på hotellet Thon Hotel Arendal har moderne kurs og konferanselokaler for opptil 120 personer. Vi har 6 grupperom og større møtefasiliteter. Alt du forventer av teknisk utstyr på et moderne konferansehotell er selvsagt tilgjengelig. Våre profesjonelle konferanseverter gir deg gjerne råd og assistanse slik at du kan være trygg på å få gjennomført en vellykket konferanse i Arendal.

Restaurant og bar Hotellets restaurant har plass til 160 gjester og er en Egon-restaurant. Vårt hotell har også en velrennomert kjøkkensjef som kan lage gourmetretter til større og mindre grupper.

Slik kommer du deg til hotellet Hotellet ligger sentralt i Arendal, bare 50 meter fra bryggekanten. Du får kjørebeskrivelser til hotellet i Arendal ved å klikke på kart-symbolet øverst på siden.

Thon City Thon Hotel Arendal er et Thon City hotell. Det betyr at du får sentral og komfortabel overnatting i Arendal. Våre city hotell har blant annet hotellrom med tilgang til trådløst internett og god arbeidsplass samt utvidet frokostbuffet.