Restauranter, cafeer og kaffebarer i Alta

Rica Hotel Alta - Restaurant

Besøksadresse
Løkkeveien 61 9510 Alta
Telefon
78482700
Fax
78482777
Epost
rica.hotel.alta@rica.no
Hjemmeside
http://www.rica.no/index.cfm?oa=hotel.display&con=474
Kart
Kartoppslag hos Gulesider

Rica Hotel Alta ligger i hjertet av Finnmark, kun 2 timer fra Oslo med direkte fly, og 5 minutter fra Alta Lufthavn. Hotellet er ett av Nord-Norges største og mest moderne, med meget sentral beliggenhet i forhold til Altas forretningsområde.

Hotellets enkelt/dobbeltrom og suiter har høy internasjonal standard. Alle suiter har tema fra Alta og dobbeltrommene har Nordlys eller midnattsol tema.

Hotellets kurs og konferansefasiliter er blant landets beste i lyse trivelige lokaler med kapasitet fra 16 til 650 deltakere. Finnmarkssalen er fullt utstyrt med moderne audiovisuelle hjelpemidler. I tillegg har hotellet noen mindre konferanserom og grupperom. Rica Hotel Alta har tilbud om høyhastighets internett til sine gjester.

Vel møtt til et opphold hvor du kan kombinere arktiske opplevelser med moderne hotellfasiliteter og god komfort. Hotellet har som mål å tilby deg det unike, og tar enhver utfordring, slik at kursleder kun behøver å tenke på det faglige innholdet.

Restaurant Alta er en elegant og moderne blanding av kafé og og a la carte restaurant. Restaurant Kåfjord dekkes opp ved spesielle anledninger og arrangement. I tillegg har hotellet sin flotte nye Nordlysbar med tapasbuffet og god drikke, samt Alten PP pizzapub.