Hoteller i Alta

Thon Hotel Vica

Postadresse
Fogdebakken 6 9501 Alta
Besøksadresse
Fogdebakken 6 9501 Alta
Telefon
78482222
Fax
78434299
Epost
q.vica@choice.no
Hjemmeside
https://www.thonhotels.no/hoteller/norge/alta/
Kart
Kartoppslag hos Gulesider

Thon Hotel Vica i Alta Thon Hotel Vica ligger sentralt til i Alta Sentrum i den gamle bydelen Bossekop. Hotellet var tidligere en bondegård, men er nå bygd om til hotell. Det er kort vei fra hotellet til butikker, museum, sjøen og turområder. Hotellet har utsikt over Altafjorden. I tillegg til overnatting i hjemlige omgivelser, har hotellet konferansefasiliteter opp til 50 personer.

Hotellrom Thon Hotel Vica har 24 hjemmekoselige rom. Trådløst Internett (WLAN) er tilgjengelig i alle hotellets rom for våre overnattingsgjester.

Kurs og konferansefasiliteter på hotellet Thon Hotel Vica har kurs og konferansefasiliteter til 50 personer, samt 2 grupperom.

Restaurant og bar Hotellets restaurant har a la carte meny med fokus på lokale mattradisjoner. Hotellet har også en bar der du kan nyte forfriskninger i ro og mak.

Slik kommer du deg til hotellet Med bil følger du E6 til Bossekop i Alta, tar av ved Esso-stasjonen og følger veien rundt og opp til hotellet som ligger på bakken bak stasjonen. Med buss går du av bussen i Bossekop 200 meter fra hotellet. Hotellet er synlig fra E 6.